Kwaliteit

Longus is een innovatief Nederlands product. Bij het ontwerpen van onze filtratie producten ligt de focus op design en kwaliteit. We streven ernaar milieuverantwoordelijk product af te leveren wat water- en energiebesparend werkt. Doordat we het complete proces van fabricage tot distributie in eigen handen te hebben kunnen wij volledig de controle houden over kwaliteit en kosten. Dit vertaalt zich voor de klant in een product van topkwaliteit voor een scherpe prijs.

 

Kwaliteitsproducten van Longus zijn altijd in ontwikkeling

Het grote voordeel van een eigen ontwerpafdeling en het productieproces in eigen hand houden is dat het Longus systeem zich kan blijven ontwikkelen. We kunnen de nieuwste technieken toepassen, telkens weer verbeteringen aanbrengen en inspelen op de huidige ontwikkelingen. Wij luisteren daarom altijd goed naar wat onze klanten te zeggen hebben en proberen voor alles een oplossing te vinden. We streven ernaar om simpelweg het beste product te maken wat aansluit bij de wensen van onze klanten. Het gebruik van de nieuwste technologieën en de continue verbetering van onze producten maken dat Longus je perfecte professionele partner is op het gebied van sanitair en dat ook zal blijven.

 

Kwaliteit in samenwerkingen

Door vele samenwerkingen zijn er al mooie nieuwe resultaten tot stand gekomen. Een voorbeeld van het resultaat van zo’n samenwerking is een wand- en sportdouche voor normaal gebruik. De Elegance wanddouche (foto 1) is zodanig ontworpen dat er geen stilstaand water in de achterzijde van de douchekop kan blijven staan. Daardoor is legionella aangroei niet meer mogelijk. De Elegance wanddouche heeft een volledig vrije doorgang van water en is bovendien een zeer comfortabele muur- en wanddouche. Het mooie van het systeem wat we hebben ontwikkeld voor deze wanddouche is dat bij een legionella normoverschrijding er direct een filter, de Elegance Solution (foto 2), geplaatst kan worden. 


Foto 1 - Elegance wanddouche

Elegance douchekop

Foto 2 - Elegance wanddouche met de Elegance Solution

Elegance Solution wanddouche bij besmettingKwaliteit van het filtermateriaal

Het filtratiesysteem dat wij hebben ontwikkeld is van zeer hoge kwaliteit waardoor Longus de enige in Nederland, en zelfs wereldwijd, een LOG 8 point-of-use oplossing heeft. De membranen van het technologische filter zijn zo goed in het filteren van bacteriën en pathogenen dat we 100% waterveiligheid kunnen bieden. Door onze filters worden bacteriën en andere watergedragen pathogenen als bijvoorbeeld Legionella Pneumophila, Pseudomonas Aeruginosa, Non-Tuberculose Mycobacterium, Stenotrophomonas Maltophilia, E. Coli en Coliformen volledig uit het drinkwater verwijderd. Bovendien gaat de waterdruk vrijwel niet achteruit door onze filters en blijft de gebruiker het hoogst haalbare comfort ervaren. 

 

Klantenservice

Longus staat garant voor een goede klantenservice. Mocht er toch onverhoopt een probleem met een van onze producten zijn, dan staat de Longus klantenservice klaar om je direct zo goed mogelijk te helpen. Klachten over onze producten nemen wij zeer serieus en we streven ernaar alle klachten naar tevredenheid op te lossen. Door de korte lijntjes kunnen wij razendsnel schakelen en ervoor zorgen dat je klanten of gebruikers snel geholpen zijn. We kunnen ons dan ook helemaal vinden in de volgende bekende spreuk: Ben je ontevreden, vertel het ons. Ben je tevreden, vertel het anderen!