Handdouches

Er zijn 10 producten.

Item 1-10 van 10 in totaal item(s)

Actieve filters

Longus handdouches

Bij Longus hebben we verschillende modellen handdouches die je volledig beschermen tegen legionella en andere gevaarlijke bacteriën. Onze Magna Pro line is bijvoorbeeld een handdouche serie die 100% veilig is maar ook een milieubewust alternatief biedt. De Longus douchekop is namelijk geen wegwerp douchekop. Wanneer het filter vol is kan eenvoudig het filter worden vervangen, zodat het milieu veel minder belast wordt. Bovendien kan door de dual-functie de douchekop ook gebruikt worden zonder het filter en bespaart onze douchekop meer dan 90% op het waterverbruik.

 

Standaard waterbespaarder bij onze handdouches

Onze handdouches zijn niet alleen veilig maar ook een milieuvriendelijk alternatief. Al onze handdouches zijn namelijk standaard uitgerust met een waterbespaarder van 8 l/m. Het is uiteraard mogelijk om voor een meerprijs te kiezen voor een waterbespaarder die een lagere of hogere waterbesparende capaciteit heeft dan de standaard 8 l/m.

 

Waterbespaarder

Comfort type

Meerprijs

6 l/m

Zachte stralen

€ 1,69

8 l/m

Normale stralen

Standaard geleverd

10 l/m

Sterke stralen

€ 1,69

16 l/m

Zeer krachtige stralen

€ 1,69

 

Legionella en antibacteriële handdouches voor professioneel en particulier gebruik

De Longus handdouches zijn ontwikkeld voor verschillende toepassingen beschikken en zijn uitgerust met speciale technieken voor elke afzonderlijke toepassing andere wensen. Je kunt bijvoorbeeld onze handdouches monteren in:

  • Campers en caravans
  • Zorginstellingen en ziekenhuizen
  • Opvanglocaties voor asielzoekers
  • Militaire kazernes en sportgebouwen 
  • Recreatieparken en recreatieve accommodaties 

 

Hoog comfort voor campers en caravans

Speciaal voor de kampeer branche heeft Longus een speciale Camping Pro line ontwikkeld. In een caravan of camper geeft een douchekop geen comfortabele waterstraal. Dat komt doordat het waterleidingen en tanks in een camper of caravan van kunststof zijn. De waterpomp kan niet al te veel druk uitoefenen op het leidingsysteem, want anders ontstaan er lekkages. De waterdruk wordt bij onze speciale Camping Pro line niet door de waterpomp geregeld, maar door de douchekop, waardoor je heerlijk comfortabel kunt douchen.  

 

Schoon en veilig douchewater in je camper of caravan

Het gaat wel eens mis met het onderhoud en het reinigen van het leidingsysteem in een camper of caravan. Daardoor kan er in de leidingen en de watertanks een broeinest van bacteriën ontstaan. De Magna Camping Pro line heeft een ingebouwde antibacteriële filter in het handvat die alle bacteriën uit het water filtert. Deze verwisselbare filters zorgen voor schoon en veilig douchewater. Als een van onze Magna Pro handdouches in een caravan of camper is gemonteerd hoeft er dus ook niet meer met chemicaliën gewerkt te worden. Dat is een heel stuk milieuvriendelijk en beter voor je gezondheid. En net als bij de andere modellen in de Pro Line kun je de douchekop zowel met- als zonder filter gebruiken. 

 

Gegarandeerde waterveiligheid in zorginstellingen en ziekenhuizen

In zorginstellingen en ziekenhuizen kan er snel een besmetting ontstaan met legionella en andere bacteriën. Deze ziektekiemen (ook wel biofilm genoemd) kunnen via verschillende wegen binnenkomen en nestelen zich in drinkwaterleidingen. Deze kiemen kunnen worden verspreid als opstijgende aerosolen, kleine deeltjes die zijn opgelost in waterdamp. Deze deeltjes kunnen vrijkomen bij het handen wassen, het openen van een kraan of de waterdamp die ontstaat tijdens het douchen en zo een gevaar vormen voor patiënten een medewerkers.

 

Ultra fijne waterfilters die verspreiding van aerosolen tegengaan

De douchekoppen van Longus zorgen ervoor dat het water wat uit de waterleiding komt direct wordt gefilterd. De ziekmakende deeltjes in het water zijn zeer klein en daardoor niet met het oog waar te nemen. Onze ultra fijne filters zijn zo ontworpen dat ze de minuscule legionellabacterie eruit filteren zodat ze niet in een waternevel terecht kunnen komen. Tegelijkertijd komt het water met dezelfde kracht uit de douchekop waardoor comfortabel kunt douchen. Dankzij onze medische waterfiltratie lijn ben je verzekerd van comfort en de hoogst mogelijke veiligheid voor de eindgebruikers.