Knijpdouches

Er zijn 5 producten.

Item 1-5 van 5 in totaal item(s)

Actieve filters

Longus legionella knijpdouches of voorspoeldouches

Longus biedt voor de waterveiligheid in de commerciële keuken speciaal ontwikkelde knijpdouches of voorspoeldouches. Deze knijpdouches bieden 100% waterveiligheid zijn net als al onze andere waterfiltratie oplossingen zeer eenvoudig te installeren. Bovendien is onze knijpdouche ook een milieubewuste keuze vanwege zijn dual-functionaliteit. Je hoeft de knijpdouche namelijk niet weg te gooien als het filter vol zit. De knijpdouche kan nadat de bacteriële overschrijding voorbij is in gebruik blijven omdat het filter eenvoudig kan worden losgeschroefd en vervangen worden door een dummy zonder filter. 

 

De veilige keuze voor in de keuken

De Longus legionella knijpdouches bieden de garantie dat het drinkwatersysteem in de keuken volledig veilig is. Het ultrafijne filter wat wordt gebruikt in de knijpdouches voorkomt dat schadelijk bacteriën en andere micro-organismen als Legionella pneumophila, Pseudomonas aeruginosa, E.Coli en Coliform bacteriën in de lucht terechtkomen en besmettingen veroorzaken Bovendien is de knijpdouche speciaal ontworpen voor een veeleisende professionele keuken. De waterdruk blijft ondanks het filter onveranderd zodat de vuile vaat goed kan worden afgespoeld voordat het de vaatwasser in gaat. De Longus legionella knijpdouches beschermen de eindgebruiker tegen gevaarlijke bacteriën zonder afbreuk te doen aan de functionaliteit.

 

Unieke legionella veilige knijpdouche voor professioneel gebruik

Longus heeft speciaal voor de commerciële keuken de knijpdouches Scullery en Culina ontwikkeld. Ons filtersysteem voor knijpdouches biedt als enige in Nederland LOG 8, de hoogste norm voor waterbeveiliging. De voorspoeldouches zijn voorzien van een degelijke rvs-behuizing en hebben een rubberen coating voor extra grip tijdens het gebruik.  De voorspoeldouches zijn snel en makkelijk te monteren en de filters zijn eveneens zeer eenvoudig te verwisselen zodat bij een calamiteit snel kan worden gehandeld. Bovendien zijn onze speciaal ontworpen filters voor de knijpdouches voorzien van een terugstroombeveiliging. Dit betekent dat besmet water niet terug kan lopen in het leidingsysteem als het filter wordt verwisseld. 

 

Knijpdouche met het unieke dual-systeem voor milieuvriendelijk gebruik

Ons ingenieuze ontwerp maakt het mogelijk om de knijpdouche met of zonder filter te gebruiken. Het filter van de voorspoeldouche is eenvoudig te vervangen en kan ook worden omgewisseld met een dummy zonder filter. Wat onze knijpdouche ook bijzonder maakt is dat de waterstraal met filter niet anders is dan wanneer de spoeldouche zonder filter wordt gebruikt. Door de krachtige straal kan de vuile vaat goed worden afgespoeld voordat het naar de industriële vaatwasser gaat. De Longus knijpdouches zijn dus een veilig, efficiënt en milieubewust alternatief voor de commerciële keuken.

 

Een Longus knijpdouche of extra onderdelen bestellen

De Longus knijpdouche met een LOG 8 filter is verkrijgbaar als set Scullery II. Deze set bevat een complete knijpdouche met rvs-behuizing en een extra filter. Is het filter vol, dan kun je heel eenvoudig losse onderdelen van de knijpdouche bestellen zoals een extra filter of een dummy filter zonder filtratie systeem. We hebben eveneens een losse fitting voor een knijpdouche in het assortiment. Met de Longus knijpdouche voor Scullery en Culina systemen weet je zeker dat je de optimale veiligheid kan garanderen van je medewerkers en je gasten.