Vervangfilters & Dummy's

Alle Vervangfilters

Alle Vervangfilters

Handdouche Vervangfilters

Handdouche Vervangfilters

Knijpdouche Vervangfilters

Knijpdouche Vervangfilters

Rada Solution Vervangfilters

Rada Solution Vervangfilters

Elegance Solution Vervangfilters

Elegance Solution Vervangfilters

Rain Shower Plafond Douche Vervangfilters

Rain Shower Plafond Douche Vervangfilters

Longus vervangfilters en dummy's

De dual-functie filtratiesystemen van Longus zijn voorzien van filters die makkelijk en snel te vervangen of te wisselen zijn. Is het filter vol en moet het vervangen worden voor een nieuw filter dan kun je eenvoudig een vervangfilter bestellen en monteren. Als de normoverschrijding voorbij is kan het filter ook worden verwisseld voor een dummy. Een dummy bevat geen filtreersysteem maar kan in de plaats van het filter worden gemonteerd zodat de douchekop gewoon in gebruik kan blijven. Alle vervangfilters met een ons innovatieve filtreersysteem hebben een LOG 8 kwalificatie en bieden 100% bescherming tegen water pathogenen als de legionellabacterie.

 

Longus Cito vervangfilters

Het Longus Cito vervangfilters zijn verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen. De filters zijn beschikbaar in de uitvoeringen Nero (zwart), Chrome (Chroom) en Medical. De Cito filters gaan gemiddeld 3 maanden mee en zijn voorzien van een terugstroombeveiliging om kruisbesmetting tegen te gaan. Het filter kan verschillende bacteriën en pathogenen verwijderen als Legionella Pneumophila, Pseudomonas Aeruginosa, Non-Tuberculose Mycobacterium, Stenotrophomonas Maltophilia, E. Coli en Coliformen. De filters zijn eveneens standaard uitgerust met een waterbespaarder om het watergebruik te verminderen en beschikken over een filter indicator. De Cito Medical vervangfilters zijn verkrijgbaar in twee varianten: Gebruik vervangfilter Wit voor een tappunt met normale waterdruk en Geel voor een tappunt met hoge waterdruk. Daarnaast is er voor de Cito Systemen ook een dummy versie zonder filtreersysteem verkrijgbaar.

Het Longus Cito Chrome vervangfilter is geschikt voor de onderstaande systemen:

  • Handdouche Aqua Chrome
  • Handdouche Magna Pro
  • Handdouche Aqua Medical (Cito Medical)
  • Handdouche Magna Pro Medical (Cito Medical)

 

Longus Pura vervangfilters

Het Longus Pura is gemaakt van wit kunststof en geschikt voor meerdere systemen. Het filter heeft een terugstroom beveiliging waardoor pathogenen niet terug kunnen lopen en kruisbesmetting kan worden voorkomen. Het Longus Pura filter verwijdert op effectieve wijze Legionella Pneumophila, Pseudomonas Aeruginosa, Non-Tuberculose Mycobacterium, Stenotrophomonas Maltophilia, E. Coli en Coliformen. 

Het Longus Pura vervangfilter is geschikt voor de onderstaande systemen:

  • Rada Solution
  • Elegance Solution
  • Rain Solution (Plafonddouche)
  • Rada VR1210 Solution

 

Longus Knijpdouche vervangfilters

Het Longus vervangfilter voor de knijpdouche is zwart en heeft een praktisch antislip rubber handvat. Het filter is speciaal ontwikkeld voor de professionele keuken en er kan een keuze worden gemaakt in twee verschillende waterstraal sterktes. Onze vervangfilters voor de knijpdouche zijn uitgerust met speciale technologie om de waterdruk te verhogen. Vervangfilter Wit is geschikt voor een tappunt met normale waterdruk en Geel voor een tappunt met zeer hoge waterdruk. Er is ook een dummy versie zonder filtreersysteem verkrijgbaar voor de knijpdouche.

Het Longus vervangfilter voor de knijpdouche is geschikt voor de onderstaande systemen:

  • Knijpdouche Scullery
  • Knijpdouche Culina