Bedrijfssanitair

Wanddouches & Bediening

Wanddouches & Bediening

Horeca Knijpdouches Voorspoeldouches

Horeca Knijpdouches Voorspoeldouches

Handdouches

Handdouches

Plafond en Regendouches openbare doucheruimtes

Plafond en Regendouches openbare doucheruimtes

Kranen voor publieke ruimten

Kranen voor publieke ruimten

Nood- en oogdouches

Nood- en oogdouches

Accessoires openbare doucheruimtes

Accessoires openbare doucheruimtes

Onderdelen

Onderdelen

Longus is Ontwikkelaar en fabrikant van Bedrijfssanitair

In de wereld van bedrijfssanitair is Longus een naam die synoniem staat voor innovatie, kwaliteit, design en veilig. Als ontwikkelaar en fabrikant van sanitair dat specifiek gericht is op het minimaliseren van Legionella, bieden wij producten die niet alleen voldoen aan de hoogste standaarden van functionaliteit en design, maar ook bijdragen aan een veiligere douche-omgeving, ideaal voor publieke en commerciële openbare doucheruimtes. Onze producten, variërend van geavanceerde douchekoppen tot complete sanitairoplossingen, zijn ontworpen om aan de behoeften van de meest veeleisende professionals te voldoen. Bij Longus begrijpen we dat slimme professionals kwaliteit en betrouwbaarheid waarderen; daarom zetten we ons in voor het creëren van sanitairoplossingen die deze waarden belichamen.


Ontwerper van Innovatief, Veilig en modern Bedrijfssanitair

Bij Longus streven we naar een revolutionaire benadering van bedrijfssanitair, perfect afgestemd op de behoeften van publieke en commerciële openbare doucheruimtes. Wij geloven dat elke slimme professional het beste verdient: sanitair dat niet alleen functioneel en esthetisch is, maar ook de veiligheid verhoogt door het minimaliseren van Legionellarisico's.


Waarom Kiezen voor Longus?

Onze producten zijn het resultaat van jarenlange expertise en innovatie. Van geavanceerde Legionellapreventieve douchekoppen tot stijlvolle en duurzame sanitairfaciliteiten, Longus biedt alles wat een moderne onderneming nodig heeft, vooral in publieke en commerciële openbare doucheruimtes.


Onze Producten: Een Synoniem voor Kwaliteit en Veiligheid

Elk product van Longus is ontworpen met oog voor detail, functionaliteit en veiligheid. Onze Legionellapreventieve douchekoppen zijn een toonbeeld van technologische vooruitgang en bieden maximale bescherming in elke setting, vooral in drukbezochte publieke en commerciële doucheruimtes.


Longus: Een Slimme Keuze voor Elke Professional

Kiezen voor Longus betekent kiezen voor betrouwbaarheid, innovatie en veiligheid. Onze producten zijn ideaal voor professionals die actief zijn in publieke en commerciële openbare ruimtes, waar kwaliteit en veiligheid vooropstaan.


Neem Vandaag nog Contact met Ons op!

Neem contact op met ons team van experts voor meer informatie over onze producten en diensten, perfect voor uw publieke of commerciële openbare doucheruimte. Wij staan klaar om u te ondersteunen met op maat gemaakte oplossingen die aan uw specifieke behoeften voldoen.