Kranen voor publieke ruimten

Smart Sensor wastafelkranen met automatische spoelfuntie

Smart Sensor wastafelkranen met automatische spoelfuntie

Sensor wastafelkranen

Sensor wastafelkranen

Ons Kraanassortiment voor openbare publieke commerciële ruimten

Ons assortiment kranen is speciaal ontworpen voor gebruik in commerciële en openbare ruimten, waar duurzaamheid, gebruiksgemak centraal staan en ook nog is vandaalbestendig zijn, eigenlijk gewoon hufterproof. We bieden twee hoofdtypen: infrarood kranen en kranen met drukknop.


Infrarood Kranen: Hygiëne en Efficiëntie

Infrarood kranen zijn de perfecte keuze voor moderne, hygiënische omgevingen. Ze werken door middel van een sensor die de aanwezigheid van handen detecteert, waardoor het water automatisch begint te stromen. Dit contactloze systeem vermindert de verspreiding van bacteriën en virussen, wat essentieel is in openbare ruimten. Bovendien zijn deze kranen energie- en waterbesparend, omdat ze alleen stromen wanneer ze nodig zijn.


Kranen met Drukknop: Eenvoud en Duurzaamheid

Kranen met drukknop zijn ontworpen voor eenvoud en duurzaamheid. Met een simpele druk op de knop komt het water vrij, waardoor ze ideaal zijn voor omgevingen waar eenvoudige en robuuste oplossingen nodig zijn, zoals scholen of sportfaciliteiten. Deze kranen zijn gemaakt om intensief gebruik te weerstaan en zijn vervaardigd uit materialen van hoge kwaliteit, zoals roestvrij staal, om een lange levensduur te garanderen.


Design en Functionaliteit

Onze kranen combineren functionaliteit met een strak en modern ontwerp, waardoor ze niet alleen praktisch zijn, maar ook bijdragen aan de esthetiek van de ruimte. Ze zijn beschikbaar in verschillende stijlen en afwerkingen, zodat ze naadloos aansluiten bij verschillende interieurontwerpen.