Legionella Oplossingen voor Wanddouches

Er zijn 11 producten.

Item 1-11 van 11 in totaal item(s)

Actieve filters

Longus: De Standaard in Legionella Preventie

Bij Longus streven we ernaar de veiligheid en het welzijn van gebruikers in allerlei omgevingen te waarborgen door middel van onze geavanceerde Legionella oplossingen voor Wanddouches. Onze innovatieve benadering en toewijding aan kwaliteit maken Longus tot de voorkeurspartner voor slimme professionals die geen compromissen sluiten als het gaat om waterveiligheid.


Solution Line: Uw Schild tegen Legionella

Onze Solution Line producten zijn speciaal ontworpen om te voldoen aan de uiteenlopende behoeften van zowel nieuwbouw- als renovatieprojecten. Van de eerste aansluiting van een doucheruimte op het drinkwaternet tot de renovatie van bestaande faciliteiten, Longus biedt een complete reeks oplossingen om legionellarisico's effectief te beheersen.

De Solution-Line van Longus biedt hoogwaardige oplossingen voor wand-, muur-, sport- en plafonddouches. De systemen zijn ideaal voor bijvoorbeeld sportzalen, scholen en bedrijven, en zijn snel en eenvoudig te monteren. De filters zijn eveneens snel en eenvoudig te verwisselen, dus in het geval van een legionella normoverschrijding kan het systeem direct worden gemonteerd en door de ingebouwde keerklep is er geen gevaar voor kruisbesmetting. Om snel te kunnen schakelen bij een legionella overschrijding hebben we bijvoorbeeld voor de Rada wanddouche VR-serie het Quick Rada Verto systeem bedacht. De bestaande Rada Solution douchekop kan met een simpele draai worden verwijderd waarna met hetzelfde gemak binnen een paar seconden de Quick Rada Verto met filtratie kan worden vastgedraaid.


Pro Kit: Directe Bescherming bij Nieuwbouw

De Pro Kit van Longus is een revolutionair systeem dat ontworpen is om nieuwe doucheruimtes onmiddellijk na installatie legionella-veilig te maken. Dit systeem zorgt ervoor dat nieuwe faciliteiten direct kunnen worden gebruikt zonder risico voor de gezondheid van de eindgebruiker, waardoor het ideaal is voor snelle projectopleveringen.


Elegance Douchekop: Elegante Veiligheid

Voor renovatieprojecten en de vervanging van bestaande douchekoppen biedt onze Elegance Douchekop een stijlvolle en praktische oplossing. Met zijn unieke ontwerp dat de aangroei van legionella voorkomt, combineert deze douchekop esthetiek met ongeëvenaarde veiligheid.


Veilige Continuïteit bij Legionella Normoverschrijding

In het ongelukkige geval van een legionella normoverschrijding biedt Longus snelle en effectieve interventieoplossingen om doucheruimtes operationeel te houden zonder risico's voor gebruikers. Onze legionella veilige filters kunnen eenvoudig worden geïnstalleerd op bestaande douchekoppen en tappunten, waardoor de veiligheid direct wordt hersteld.


Waarom Longus?

Longus staat synoniem voor betrouwbaarheid, innovatie en klantgerichtheid. Onze producten zijn ontworpen met het oog op eenvoudige installatie, duurzaamheid en vooral, de veiligheid van de eindgebruiker. Slimme professionals kiezen Longus voor hun legionellapreventiebehoeften, omdat ze weten dat ze kunnen vertrouwen op onze expertise en toewijding aan kwaliteit. Bij Longus geloven we dat de veiligheid van water een fundamenteel recht is. Onze Legionella oplossingen voor Wanddouches zijn het bewijs van onze inzet om elke doucheruimte veilig en vrij van legionellarisico's te maken.