Wanddouches & Bediening

Er zijn 3 producten.

Item 1-3 van 3 in totaal item(s)

Actieve filters

Longus Wanddouches: Innovatie in Bedrijfssanitair

Ontdek de wereld van Longus wanddouches, waar kwaliteit en innovatie samenvloeien in elk ontwerp. Onze productlijn, waaronder de modellen Elegance en Arcana, biedt vooruitstrevende sanitaire oplossingen, perfect afgestemd op de eisen van hedendaagse faciliteiten. Deze wanddouches, ook bekend als sport- of muurdouches, bieden een naadloze combinatie van esthetiek en functionaliteit, ideaal voor elke omgeving.


Legionella Preventie: Een Kernfocus van Longus Wanddouches

Bij Longus staat de veiligheid van sanitaire voorzieningen voorop. Onze wanddouches zijn met zorg ontworpen om de kans op Legionella aanzienlijk te verminderen, waardoor ze een veilige keuze vormen voor zowel openbare als commerciële doucheruimtes. Onze wanddouches zijn ontworpen om Legionella te minimaliseren!, wat essentieel is voor het waarborgen van een veilige omgeving voor iedereen.


Elegance en Arcana: Kwaliteit en Stijl

Met onze modellen Elegance en Arcana kunt u kiezen tussen een robuust kunststof ontwerp en de klassieke uitstraling van messing. Beide opties verenigen hoogwaardige materialen met elegant design, waardoor ze de ideale keuze zijn voor elke sanitaire installatie.


Longus: De Slimme Keuze voor Elke Professional

Professionals geven de voorkeur aan Longus wanddouches vanwege hun duurzaamheid, stijlvolle uitstraling en focus op veiligheid. Onze systemen bieden niet alleen bescherming tegen Legionella, maar zijn ook gebruiksvriendelijk en visueel aantrekkelijk.


Inbouw Drukknoppen en sensoren van Longus

Trots introduceren wij onze geavanceerde inbouw drukknoppen en sensoren, perfect compatibel met onze Arcana en Elegance wanddouches. Deze knoppen zijn veelzijdig en universeel, geschikt voor gebruik met wanddouches van verschillende merken en zorgen voor een breed scala aan installatiemogelijkheden.

Deze inbouw drukknoppen en sensoren zijn niet alleen ideaal voor onze Arcana en Elegance series maar ook compatibel met systemen van andere fabrikanten. Hun installatieproces is simpel, wat zorgt voor een vlekkeloze integratie met diverse douchesystemen.

Met elke druk op de knop wordt een waterstroom van 15 seconden geactiveerd, wat zorgt voor een efficiënt beheer van water- en energieverbruik. Deze functie is bijzonder waardevol voor drukbezochte locaties zoals sportscholen en zwembaden, waar betrouwbaarheid en kostenbesparing essentieel zijn.

De inbouw drukknoppen van Longus onderstrepen onze inzet voor innovatie, duurzaamheid en klanttevredenheid. Ze voldoen aan de hoogste kwaliteits- en functionaliteitseisen en zijn ontworpen om naadloos te integreren met een breed scala aan douchesystemen.