Tappunt Legionellafilters

Legionella veilige Handdouches

Legionella veilige Handdouches

Legionella veilige Knijpdouches

Legionella veilige Knijpdouches

Legionella Oplossingen voor Wanddouches

Legionella Oplossingen voor Wanddouches

Legionella Oplossingen voor Plafond en Regendouches

Legionella Oplossingen voor Plafond en Regendouches

Legionella veilige Inline Filters

Legionella veilige Inline Filters

Legionella veilige Filters

Legionella veilige Filters

Legionella veilige Kraanfilters

Legionella veilige Kraanfilters

Antibacteriële Doucheslangen

Antibacteriële Doucheslangen

Onderdelen

Onderdelen

Veiligheid & Innovatie: De Kern van Longus Legionella Filters

Bij Longus begrijpen we dat professionals in de hedendaagse markt niet alleen op zoek zijn naar producten die functioneel en betrouwbaar zijn, maar ook de veiligheid van hun watergebruik willen garanderen. Daarom hebben wij ons toegelegd op het ontwikkelen van de meest geavanceerde Legionella filters en Legionella douchekoppen, speciaal ontworpen voor elke vorm van professioneel gebruik. Onze producten staan symbool voor de perfecte synergie tussen veiligheid en innovatie, waardoor ze de ideale keuze zijn voor slimme professionals.


KIWA-Gecertificeerde Legionella Douchekoppen: Uw Garantie Voor Veiligheid

Een belangrijke pijler van ons succes zijn de Legionella douchekoppen, die niet alleen door ons innovatieve ontwerp uitblinken, maar ook KIWA-gecertificeerd zijn. Deze certificering is uw garantie voor producten die voldoen aan de strengste veiligheids- en kwaliteitsnormen. Onze KIWA-gecertificeerde Legionella douchekoppen bieden maximale bescherming en zijn een toonbeeld van onze toewijding aan veiligheid en kwaliteit in elke druppel.


Waarom Longus Legionella Filters De Slimme Keuze Zijn

Onze toewijding aan veiligheid en kwaliteit is ongeëvenaard. Met Longus’ Legionella waterfilters, uitgerust met onze geavanceerde filtertechnologie, bieden wij een LOG 8 vermindering, wat de hoogste mate van bescherming garandeert tegen bacteriën en virussen. Onze filters met een poriegrootte van slechts 0.1 µm zetten een nieuwe standaard in de waterfiltratie-industrie. Kiezen voor Longus betekent kiezen voor een waterfilteroplossing die veiligheid boven alles stelt, zonder de efficiëntie uit het oog te verliezen.


Maatwerk en Innovatie: Onze Belofte Aan U

Bij Longus begrijpen we dat geen twee projecten hetzelfde zijn. Daarom bieden we niet alleen standaardoplossingen maar ook maatwerk dat perfect aansluit op uw specifieke behoeften. Onze expertise in PFAS-filtertechnologie en onze innovatieve benadering van sanitairsystemen maken ons de voorkeurspartner voor installateurs, architecten en professionals die betrokken zijn bij de ontwikkeling en renovatie van utiliteitsgebouwen.


Longus: Een Partnerschap Gebaseerd Op Vertrouwen en Expertise

Onze jarenlange ervaring en diepgaande kennis van waterfiltratie stellen ons in staat om oplossingen te bieden die niet alleen voldoen aan de hoogste standaarden van functionaliteit en design, maar ook een veiligere omgeving garanderen. Onze producten, van Legionella douchekoppen tot complete sanitairoplossingen, zijn het bewijs van onze inzet voor kwaliteit, veiligheid, en design.


Kies voor Innovatie en Veiligheid met Longus

Slimme professionals kiezen voor Longus vanwege onze compromisloze focus op veiligheid, onze vooruitstrevende innovatie, en ons vermogen om maatwerk te leveren dat perfect aansluit bij hun specifieke eisen. Onze producten bieden niet alleen bescherming tegen Legionella