Pro waterfiltratie

Tappunt Legionellafilters

Tappunt Legionellafilters

Legionella veilige Potfilters

Legionella veilige Potfilters

PFAS veilige Filters

PFAS veilige Filters

Legionella Medische waterfiltratie

Legionella Medische waterfiltratie

Legionella veilige filtermodules

Legionella veilige filtermodules

Longus Pro Waterfiltratie


Pro waterfiltratie omvat filteroplossingen die speciaal zijn ontworpen voor commerciële ruimtes en bedrijven. De producten binnen ons Pro waterfiltratie assortiment zijn van dusdanige kwaliteit dat ze geschikt zijn voor intensief en constant gebruik. Wees voorzichtig met niet gecertificeerde filteroplossingen van lage kwaliteit die door sommige webwinkels worden aangeboden, aangezien deze mogelijk niet de juiste werking garanderen. Het is cruciaal voor professionele instellingen om de veiligheid van hun water te kunnen waarborgen. Longus onderscheidt zich door als enige een ultrafijne waterfiltratie van LOG 8 te bieden, geschikt voor alle watersystemen. Dankzij deze hoge standaard zijn wij de voorkeurspartner voor professionele instellingen zoals sportcomplexen, zorginstellingen, medische centra en scholen op het gebied van waterfiltratie. Ons assortiment omvat onder meer PFAS filters, Legionella douchekoppen (point-of-use, afgekort POU), potfilters en variërend van middelgrote voorfilters tot zeer grote voorfilterinstallaties zoals poortwachters (Point-of-Entry, afgekort POE). Uiteraard beschouwen wij maatwerk projecten als een leuke en serieuze uitdaging.


Wat houdt Longus Pro Waterfiltratie in?

Longus Pro Waterfiltratie staat voor de meest geavanceerde bescherming op het gebied van waterfiltratie. Onze systemen bieden niet alleen veiligheid, maar ook een eenvoudige oplossing bij calamiteiten. Dankzij onze ultrafiltratie (UF) waterfiltersystemen kunnen pathogenen zoals legionellabacteriën niet ontsnappen. Deze systemen zijn specifiek ontworpen voor professioneel gebruik, waarbij direct na installatie van het tappunt veiligheid wordt geboden. Mocht er onverhoopt een probleem ontstaan, dan kan de rest van het watersysteem blijven functioneren terwijl de pathogenen effectief worden verwijderd.


Point-of-Use (POU) Legionella douchekoppen en filters

Longus heeft productgroepen ontwikkeld die aansluiten bij de specifieke behoeften en eisen van verschillende professionele sectoren. Al onze producten zijn direct verkrijgbaar bij ons of onze verkooppunten, zoals technische groothandels, zodat er snel geschakeld kan worden.


Potfilters tegen Legionella en andere bacteriën en sedimenten

Onze potfilters zijn speciaal ontwikkeld om een breed scala aan bacteriën, waaronder Legionella, en sedimenten effectief uit het water te filteren. Deze filters gebruiken geavanceerde technologieën om een veilige en schone waterstroom te garanderen. Ze zijn eenvoudig te installeren en te onderhouden, waardoor ze een ideale oplossing vormen voor locaties waar waterveiligheid essentieel is, zoals in zorginstellingen, scholen en sportcomplexen. Dankzij het robuuste ontwerp en de hoge doorstroomsnelheden zorgen deze filters ervoor dat het water vrij blijft van schadelijke contaminanten, zonder de waterdruk te beïnvloeden.


PFAS filters voor zuiver drinkwater

PFAS, chemische stoffen die veel worden gebruikt in industriële processen en consumentenproducten, kunnen in het milieu en drinkwater terechtkomen. Onze PFAS filters zijn speciaal ontworpen om deze schadelijke stoffen efficiënt uit het water te verwijderen. Met geavanceerde filtratiematerialen en -technieken bieden deze filters een doeltreffende oplossing om de waterkwaliteit te verbeteren en veilig, schoon drinkwater te garanderen. Geschikt voor een breed scala aan toepassingen, van de horeca tot medische centra, bieden Longus PFAS filters een geruststelling door het risico op blootstelling aan deze schadelijke chemicaliën aanzienlijk te verminderen.