Legionella veilige Potfilters

Er zijn 4 producten.

Item 1-4 van 4 in totaal item(s)

Actieve filters

Om te beginnen is het nuttig om uit te leggen wat de termen 1, 5 en 20 micron inhouden, aangezien deze betrekking hebben op de grootte van de deeltjes die gefilterd kunnen worden. Een micron duidt op de afmeting van de deeltjes; 1 micron staat voor zeer kleine deeltjes, terwijl 20 micron wijst op iets grotere deeltjes. Hoe lager het getal, hoe fijnere deeltjes het filter kan opvangen. Bij aanwezigheid van aanzienlijke hoeveelheden sediment in het water is het raadzaam om minimaal een 20-micron filter te gebruiken, en afhankelijk van de situatie mogelijk ook een 5- of 1-micron filter.

Hieronder volgt een overzicht van de verschillende filters en hun functies:

  • PP-filters zijn bedoeld voor het verwijderen van sediment, roest, schilfers en zand.
  • CTO-filters pakken chloor, onaangename smaken en geuren aan, maar ook pesticiden, chemicaliën en cysten.
  • GAC-filters zijn specifiek gericht op het elimineren van chloor en ongewenste geuren of smaken, vooral nuttig voor het tegengaan van vieze luchtjes.
  • KDF-filters verwijderen chloor, onaangename smaken en geuren, zware metalen en organische verontreinigingen, waarbij de focus ligt op zware metalen en organische stoffen, terwijl het verbeteren van smaak en geur als bijkomende voordelen gelden.
  • Demineralisatiefilters zijn ontworpen om ionen te verwijderen, die chemische reacties kunnen veroorzaken en tot "hard" water kunnen leiden.
  • Mangaanfilters zijn effectief in het verwijderen van mangaan, dat verantwoordelijk is voor bruinkleuring van het water en een onaangename metaalachtige smaak.

Veelzijdigheid: Geschikt voor een breed scala aan toepassingen, van legionellapreventie tot afvalwaterbehandeling.

Ontdek Longus Innovatieve Legionellaveilige Potfilters

In de wereld van waterfiltratie en veiligheid staat Longus vooraan met geavanceerde, betrouwbare en efficiënte oplossingen voor een breed scala aan toepassingen.


Ultrafiltratie: Een Doorbraak in Waterzuivering

De ultrafiltratie voorfilters van Longus markeren een keerpunt in de industrie. Ze zijn optimaal voor installaties zoals wastroggen met meerdere kranen, kappersstoelen, oog- en nooddouches, maar ook voor bouwketen, tijdelijke douches en sanitairunits, en horecakeukens. Deze voorfilters, beschikbaar met 3/4” & 1” aansluitingen en in 10” & 20” formaten, staan garant voor veelzijdigheid en topkwaliteit.


Eenvoudig te Vervangen UF Vervangfilters

Bij Longus staat gebruiksgemak voorop. Onze UF vervangfilters zijn ontworpen voor snelle en eenvoudige vervanging, waardoor onderhoudstijd wordt geminimaliseerd en de efficiëntie van uw projecten wordt gemaximaliseerd.


Een Passende Oplossing voor Elk Project

Wat uw behoefte ook is, Longus biedt een oplossing. Onze potfilters zijn specifiek ontworpen om te voldoen aan de eisen van zowel publieke als commerciële doucheruimtes, met een focus op veiligheid en prestatie.


De Keuze van de Slimme Professional

Kiezen voor Longus is kiezen voor kwaliteit en betrouwbaarheid, essentieel in de hedendaagse markt. Onze producten zijn een slimme keuze voor uw bedrijf en een investering in veiligheid en duurzaamheid. Met Longus kiest u voor innovatie, betrouwbaarheid en toewijding aan legionellaveiligheid.