Rada Solution

Rada Solution

Longus - Rada Solution legionella veilige douchekop


Legionella veilige filter toepasbaar op Rada VR105, VR106, VR115, VR125 & VR145

PURA FILTER INSIDE

  • Levensduur 3 maanden
  • XXL Pura filter gaat 3x langer mee
  • Constante stroom technologie voor optimale prestaties gedurende de gehele levensduur
  • Het filter is verwisselbaar wat gebruik verlengt en de kosten verlaagt
  • Verbeterd design
  • Montage en demontage, gemakkelijk en snel
  • Terugstroombeveiliging direct in het filter
  • Controle vensters voor filter indicator
  • Log 8 
Vandaalbestendig
De bevestiging van onze Rada Solution op de Vr-Serie douchekoppen is gefabriceerd uit staal en sterk hoogwaardig kunststof. Hierdoor is afbreken onmogelijk gemaakt en is de Rada Solution overal toepasbaar.
chevron_left chevron_right

Rada wanddouchekop gegarandeerd Safe!

De Rada Vr-serie wanddouche van Rada Sanitair is een veel voorkomende douchekop in Nederland. Na de eerste Legionella veilige oplossing hebben de ontwikkelingen niet stilgestaan op het gebied van het beveiligen van de Rada Vr-serie douchekop. Longus heeft nu een eigen model Rada Solution ontwikkeld die een langere levensduur heeft, meer capaciteit, hogere Log en beter in prijs is! De Rada douchekop is bij overschrijding van Legionella dus gegarandeerd safe met onze Rada Solution. Filter is speciaal ontworpen voor gebruik in commerciële omgevingen en bevat een groot aantal functies die de eindgebruiker beschermen zonder afbreuk te doen aan de bruikbaarheid in termen van stromingsprestaties en functionaliteit.

Referentie: 33.2.100 & 3171424

Rada Solution Kiwa gecertificeerd

Het model Rada Solution is volledig naar de standaarden van Kiwa-beoordelingsrichtlijn BRL-K14010/01, deel 1 [A1]: “Legionellapreventie met alternatieve technieken". Dit betekent dat onze producten toegepast mogen worden in elke installatie of situatie en bij controle van IL&T is de locatie gegarandeerd van goedgekeurde Legionella veilige douchekoppen.

Toepasbaar op de volgende RADA modellen:


              VR105                                VR106                              VR115                              VR125                             VR145
Toepasbaar op VR105       Toepasbaar op VR106       Toepasbaar op VR115       Toepasbaar op VR125       Toepasbaar op VR145
Vandaalbestendig
De bevestiging van onze Rada Solution op de Vr-Serie douchekoppen is gefabriceerd uit staal en sterk hoogwaardig kunststof. Hierdoor is afbreken onmogelijk gemaakt en is de Rada Solution overal toepasbaar.
21-10000

Filter replacement protocol

Manual

Downloaden (78.47k)
Layer 1

Reductie van bacteriën: >Log 8 (99,999999%)

Voor gebruik bij een legionellabesmetting

Easy Clean Nozzles

Filter met hoge capaciteit

Eenvoudige installatie en onderhoud

5

Zeer snel uitwisselbare filters (5 seconden)