Smart Sensor wastafelkranen met automatische spoelfuntie

Actieve filters

Ontdek de Revolutionaire Longus Automatische Spoelkranen voor Efficiënt Waterbeheer

In de moderne wereld waar waterbeheer en -kwaliteit van cruciaal belang zijn, brengen de Longus Automatische Spoelkranen een innovatieve oplossing naar voren. Deze sensorkranen, bekend om hun efficiëntie en betrouwbaarheid, zijn zorgvuldig ontworpen om automatisch te spoelen binnen een vooraf ingestelde cyclus- en spuittijd. Dit geavanceerde proces zorgt voor een consistente spoeling van waterleidingen, wat essentieel is voor het behouden van een optimale waterkwaliteit in elke omgeving.


Het Cruciale Belang van Regelmatig Spoelen

De noodzaak van regelmatig spoelen komt voort uit het risico op Legionellabacteriën, die zich bij voorkeur in stilstaand water bij temperaturen tussen de 25°C en 50°C vermenigvuldigen. Deze situatie is niet ongewoon in faciliteiten met tijdelijk ongebruikte ruimtes, waardoor een systematische aanpak van spoelen essentieel wordt. Met Longus Automatische Spoelkranen bent u verzekerd van een continue waterdoorstroming, waardoor de risico's op bacteriële groei significant worden verminderd.


In Overeenstemming met Legionella-beheersplannen

De Longus kranen voldoen aan de strenge richtlijnen voor Legionella-beheersplannen. Ze garanderen dat waterleidingssystemen in langdurig ongebruikte afdelingen adequaat worden beheerd, hetzij door loskoppeling van het hoofdsysteem of door regelmatig spoelen. De kranen zijn ideaal voor installaties waar leidingen meer dan twee meter van het mengpunt tot het tappunt lopen, en bieden een gegarandeerde periodieke spoeling om de waterkwaliteit te handhaven.


Automatisch Spoelen: Een Stap Vooruit in Veiligheid en Efficiëntie

Hoewel handmatig spoelen van kranen een optie is, brengt het aanzienlijke uitdagingen met zich mee, zoals het nauwkeurig handhaven van de juiste spuifrequentie en -tijd. Longus Automatische Spoelkranen elimineren deze zorgen door een automatisch, elektronisch gestuurd spoelsysteem te bieden. Dit niet alleen zorgt voor consistentie in het spoelproces, maar minimaliseert ook het risico op menselijke fouten. Het geïntegreerde sanitairbesturingssysteem van Longus beheert efficiënt tappunten zoals douches en wastafels en zorgt voor automatische spoeling van de waterleidingen, eventueel aangepast met temperatuurcontrole voor optimale prestaties.


Investeer in de Toekomst van Waterbeheer

Met Longus Automatische Spoelkranen investeert u in een geavanceerde oplossing die de veiligheid, efficiëntie en duurzaamheid van uw waterbeheersysteem waarborgt. Deze kranen zijn niet alleen een verstandige keuze voor gezondheids- en veiligheidsbewuste faciliteiten, maar dragen ook bij aan het milieu door het verminderen van waterverbruik. Kies voor Longus en zet een stap naar een zorgeloze, geautomatiseerde en veilige waterbeheerervaring.