Het Longus Systeem

Het Longus systeem is speciaal ontworpen om het monteren, demonteren en wisselen van filters zo makkelijk mogelijk te maken. We zijn er niet alleen in geslaagd om het systeem te verbeteren, maar ook om de capaciteit van de filters te vergroten. Om snel te kunnen reageren op een calamiteit en om te kunnen profiteren van snelle en voordelige montage is overstappen naar het Longus systeem zeker het overwegen waard. Een voorbeeld van onze gebruiksvriendelijke filtratiesystemen zijn de Longus Solution-Line modellen voor sport- en wanddouches.

Rada Solution (Oplossing voor Rada VR105, VR106, VR115, VR125 en VR145)

Vergeleken met het oude model Rada Safe brengt de nieuwe Rada Solution een enorme verbetering wat betreft installatie en onderhoud. De Rada VR-Serie douchekoppen zijn snel te beveiligen tegen de verspreiding van de legionellabacterie. Het nieuwe model filter Rada Solution is binnen een paar seconden gemonteerd en biedt meteen bescherming tegen legionella. De Rada Solution filters zijn nagenoeg onderhoudsvrij.

Hieronder een paar voorbeelden hoe we de installatie en het onderhoud hebben verbeterd:

  • Een filter is binnen een minuut gewisseld
  • Er stroomt geen water meer uit het filter langs je armen bij het verwisselen.
  • Je hoeft niet meer de sproeiplaat te verwijderen om bij het filter te komen. Je kunt simpel met een slag de huls verwijderen en daarna het filter verwisselen.
  • Na de schoonverklaring kan de zwarte module blijven zitten. Je kunt zodoende supersnel handelen bij een nieuwe overschrijding. Er dient dan wel een Quick Rada Verto op de zwarte module geplaatst te worden wat eveneens een eenvoudige handeling is die minder dan een minuut tijd in beslag neemt. 

Het Rada Solution filter past op de Rada VR modellen VR 105, 106, 115, 125 en 145.

Direct een Rada Solution bestellen? Klik op onderstaande button

Rada VR1210 Solution (Oplossing voor Rada VR1210)

Rada heeft ook nog een andere VR wanddouche, namelijk de VR1210. Ook voor deze wanddouche heeft Longus een eenvoudig te monteren oplossing gevonden die eenvoudig te onderhouden is.

Direct een Rada VR1210 Solution bestellen? Klik op onderstaande button