Innovatie nieuws 2022

Innovatie is onze kracht. Dit betekent dat onze aandacht voornamelijk gericht is op vernieuwen, verbeteren en uitbreiding van het assortiment. In het 3de kwartaal van 2022 zijn er producten die technisch verbeterd gaan worden. Wij verwachten in het begin 2023 een nog betere serie op de markt uit te brengen. Door technische aanpassingen zullen onze producten veel hogere waterdruk aankunnen tot maar liefst 6 Bar!

Reeds doorgevoerde innovaties

Voordat wij dieper op de toekomstige innovaties ingaan zijn er al veel aanpassingen gedaan in de eerste maanden van 2022: 
Schroefdraad van de handdouche is aangepast zodat alle doucheslangen passen. Dit maakt de handdouche en vervangfilters voor alle doucheslangen universeel.
Alle knijpdouche modellen hebben een nieuw versterkt handvat gekregen.
Sproeiplaten van de handdouche zijn versterkt en nozzles zijn zachter. Dit zorgt voor een nog betere douche-ervaring.
De zwarte module van de Rada Solution, die zorgt voor de aansluiting op de Rada Vr douchekop, heeft een hogere opstaande rand gekregen. Hierdoor is de aansluiting verbeterd.
Sproeiplaatje van de Rada, Rain en Elegance Solution en Elegance heeft een anti-kalk coating tegen kalkaanslag gekregen 
Aan de buitenzijde van het Pura filter is een dubbele opstaande rand toegevoegd waardoor er een o-ring geplaatst kan worden voor een nog betere afdichting.

Modelaanpassingen

Elegance - Modelaanpassing

De korte behuizing met sproeiplaatje krijgt een technische aanpassing voor een complete productverbetering

Het sproeiplaatje en behuizing krijgen aan de binnenzijde schroefdraad

Door het schroefdraad ontstaat er een sterke verbinding die meer waterdruk aankan.

Solution - Modelaanpassing

Alle Solution modellen, zoals Rada, Rain, Supra en Elegance Solutions, krijgen een soortgelijke productverbetering.

Het sproeiplaatje en behuizing krijgen aan de binnenzijde schroefdraad

Ook door dit schroefdraad ontstaat er een sterke verbinding die meer waterdruk aankan.

Nieuwe producten en direct te bestellen

Rada VR12(10) Solution

Vanaf heden is de Rada VR1210 Solution leverbaar!

Supra plafonddouche

Vanaf heden is de Supra leverbaar! Ook voor de Supra plafonddouche is een Legionella oplossing, namelijk de Supra Solution

Rain Solution

Voor iedere plafond- of regendouche toepasbaar. 

Linea - Inline filter

De inline filter kan ingezet worden op plaatsen zoals voor de oogdouche, nooddouche, kappersdouche of andere lastige plekken

Nieuw in 2023

Arcana Sportdouche

Messing douchekop voor openbare douche- en wasruimten. De absolute anti-suicide en vandaalbestendige wanddouche. 

Voor de commerciële locaties

De Arcana sportdouche is perfect voor de commerciële douche- en wasruimten. Door de comfortabele douchestralen is deze uitermate geschikte voor campings, vakantieparken, chalets, zwembaden en sauna's 

Presto Solution

Voor de Presto douchekop en paneel is er in 2023 de Presto Solution ontwikkeld.

Ambitieplannen van Longus

Longus is het innovatieprogramma sterk gaan intensiveren op het gebied van sanitair. Ons unieke sanitairlijn met directe Legionella oplossing zal in 2023 uitgebreid gaan worden in meerdere Europese landen. Voor ieder land zal er een geschikte distributeur worden gezocht om te ondersteunen in deze groeiambities van Longus.

Tips van onze klanten

Graag willen wij met trots enkele van onze afnemers in het zonlicht zetten! Het succes van samenwerken zorgt niet alleen voor een prettige samenwerking maar ook voor een succesvol product en tevreden gebruikers. Dit is mede mogelijk gemaakt door deze professionele installateurs

Paulus

Paulus is een professionele installateur op het gebied van drinkwaterveiligheid en Legionellapreventie. Door de expertise heeft Paulus ons op het idee gebracht om een nieuw soort sproeiplaatsleutel te ontwikkelen. Hierdoor zal het sproeiplaatje zonder enige beschadigingen los en vast gedraaid kunnen worden voor bij onderhoud of vervanging.

Ronald van Hattem

Ronald is een senior adviseur Legionellapreventie en heeft ons op het idee gebracht om de Supra plafonddouche door te ontwikkelen tot een succesvol product. De Supra heeft een waanzinnig comfort! Na het plaatsen van 1 plafonddouche van de 4 op een testlocatie hadden de voetballers zelfs ruzie over wie er als eerst onder de Supra mocht douchen!