Marloes Ravenstijn 01-10-2022, 14:02

Rada Solution

De Rada Solution is een douchefilterhouder die door Longus zelf is ontworpen en gefabriceerd. Met een handige module plaatst u moeiteloos de Rada Solution op iedere standaard Rada wanddouche. In de huls bevindt zich een Pura legionellafilter. Deze is gemakkelijk te vervangen door alleen de chromen huls eraf te draaien.

Verbeterpunten

Sproeiplaat met schroefdraad

Zwarte Tussenmodule

Nozzle Gaatjes

Met het vorige model was de sproeiplaat bevestigd d.m.v. een schroef in het midden. De sproeiplaat kon bij een te hoge waterdruk daardoor niet altijd tegen de huls gedrukt blijven. Dit kon in extreme gevallen zorgen voor lekkage. Om het sproeiplaatje met schroefdraad uit te voeren wordt dat probleem opgelost en kan de sproeiplaat tot wel 8 bar waterdruk aan!

Daarnaast is ook de zwarte module waarmee de Rada Solution wordt bevestigd aan de Rada VR-serie douchekoppen lekkagevrij gemaakt. Deze heeft een hogere opstaande rand gekregen, waardoor deze nu ook beter aansluit op de oudere type Rada VR douchekoppen.

Als laatst zijn er 13 extra spuitgaatjes bijgeplaatst voor een nóg aangenamere douche-ervaring.

Nieuwe bevestigingsmethode van het Sproeiplaatje

Omdat wij ervoor willen zorgdragen dat de sproeiplaat goed vastzit en niet zomaar losgedraaid kan worden door eindgebruikers. Monteren wij deze met een speciale sleutel. Deze sleutel past precies in de gleufjes rond de sproeiplaat en is daarom speciaal op maat gemaakt. Dit maakt het product extreem veilig in gebruik. 

De sleutel is uiteraard ook los verkrijgbaar.

Wij staan graag in nauw contact met onze klanten

Wij bij Longus vinden het van groot belang om te blijven innoveren en altijd het beste product te kunnen aanbieden. Wij zullen blijven luisteren naar alle feedback van onze klanten. Dit creëert een goede band tussen klant en verkoper wat voor beide partijen voordelig is. 

Volg ons op LinkedIn om op de hoogte te blijven van onze nieuwe producten