Point-of-UVC Sterilizer

Actieve filters


Het Revolutionaire alternatief voor kraanfilters

Bij Longus zijn we verheugd om onze nieuwste gepatenteerde innovatie in waterzuiveringstechnologie te presenteren: het point-of-use ultra violet sterilisatie (UVC Sterilizer) systeem, speciaal ontworpen voor kranen bij hoogrisico locaties zoals ziekenhuizen en zorginstellingen. Dit systeem biedt een einde aan de uitdagingen en hoge kosten van filterwisselingen, en is ontwikkeld na grondig onderzoek en ontwikkeling. We zijn er trots op deze geavanceerde oplossing in februari 2024 te introduceren. Dit systeem is zonder lamp maar met een geïnterneerde module. Hoe deze techniek precies werkt zullen wij volgend jaar presenteren! Onze toewijding aan veilig en schoon drinkwater heeft ons geïnspireerd om deze technologie te ontwikkelen, met een bijzondere focus op efficiënte eliminatie van schadelijke bacteriën en virussen, inclusief Legionella preventie.

 • Medische kranen
 • Laboratorium waterkranen
 • Mindervaliden fonteinkranen
 • Elleboogbedieningskranen
 • Elektronische sensorkranen
 • Wastafelkranen

Longus Point-of-use UV: Een Doorbraak voor Kraanwaterzuivering

De lancering van ons gepatenteerd point-of-use ultra violet sterilisatie systeem in februari 2024 markeert een belangrijke mijlpaal voor Longus. Wij zijn vereerd om voorop te lopen in de strijd voor een gezonder en veiliger drinkwater. Dit systeem is een ware revolutie in de manier waarop we omgaan met waterzuivering, vooral bij kritieke punten zoals in ziekenhuizen. Ons innovatieve UVC-waterzuiveringssysteem is de perfecte oplossing voor zowel ziekenhuistappunten als voor systemen die aangesloten zijn op interne (opslag)watertanks. In situaties waar de waterkwaliteit fluctueert, biedt ons systeem een ongekend niveau van bescherming, zonder toevoegingen aan het drinkwater. Dit maakt het systeem uitermate geschikt voor ziekenhuizen, waaronder operatiekamers en ontvangstgebieden, waar veiligheid van het grootste belang is.

 • Geen kraanfilter meer op de kraan wat o.a. ongemak veroorzaakt
 • Eenmalige investering en geen filterwisselingen meer
 • Afleesbaar LCD-scherm voor eenvoudige monitoring van het apparaat
 • Eenvoudige installatie in het keukenkastje of aan de muur bij de kraan
 • Stijlvol en aantrekkelijk design
 • Milieubewust
 • Universeel toepasbaar voor elke kraan

Altijd zuiver kraanwater op lokaalniveau

Met een zuiveringsgraad van log 5 (99,999%) garandeert ons Longus UVC-systeem water dat volledig vrij is van virussen en bacteriën. Deze uitzonderlijke prestatie maakt het systeem essentieel in omgevingen waar waterkwaliteit cruciaal is, zoals in ziekenhuizen, locaties of mobiele voertuigen met interne watertanks zoals bijv. (mobiel)units, wateropslag, campers of caravans, en zelfs in situaties waarbij water uit natuurlijke bronnen zoals rivieren, beekjes of meren wordt gebruikt.

Dankzij onze geavanceerde UF-filtratie als voorfilter, in combinatie met ons UVC-systeem, kan nu elk type water - zelfs inclusief zoet water uit natuurlijke bronnen - veilig en effectief gezuiverd worden. Ongeacht de waterbron, met Longus verzekert u zich van een consistente en betrouwbare waterkwaliteit. Of het nu gaat om leidingwater of water direct uit de natuur, ons systeem zorgt ervoor dat het veilig en zuiver is voor gebruik.


Kies Longus voor Innovatieve en Duurzame Waterzuivering

Kies voor Longus voor geavanceerde waterzuiveringstechnologie die zowel innovatief als duurzaam is, en zet in op een gezondere en veiligere toekomst. Vertrouw op Longus voor de nieuwste oplossingen in UV-waterzuivering, speciaal ontworpen voor uw kranen.