Cito Medical

Cito Medical

Longus - Cito Medical Legionella veilige vervangfilter


Filter Inside

Toepasbaar op
  • Handdouche Aqua Medical
  • Handdouche Magna Pro Medical
  • Ultrafiltratie tegen alle bacteriën
  • Log 8
chevron_left chevron_right

Ultrafiltratie in de Gezondheidszorg: Een Cruciale Technologie

Het Belang van Ultrafiltratie in Zorginstellingen

In het hart van moderne gezondheidszorg en ziekenhuisfaciliteiten speelt ultrafiltratie een vitale rol in het waarborgen van de veiligheid en zuiverheid van water. Deze geavanceerde zuiveringsmethode verwijdert effectief potentieel gevaarlijke bacteriën en schadelijke chemicaliën uit vloeistoffen. Longus zet deze technologie in om de verspreiding van ziekteverwekkers zoals de legionellabacterie tegen te gaan, en biedt daarmee een essentiële bijdrage aan het creëren van een veilige omgeving voor patiënten, bezoekers en zorgpersoneel.

Filteroplossingen voor Zorginstellingen van Longus

  • Pura: Perfect geschikt voor elke toepassing binnen onze Solution-reeks, speciaal ontworpen voor de hoge eisen van de gezondheidszorg voor waterzuivering.
  • Cito: Ontworpen voor handdouches in patiëntenkamers, biedt dit filter een combinatie van gebruiksgemak en efficiënte zuivering, essentieel voor patiëntveiligheid.
  • OBS: Ideaal voor voorspoeldouches gebruikt in medische faciliteiten, waar het levert op de belofte van uitzonderlijke filtratieprestaties.

De Voorhoede van Ultrafiltratie Technologie

Met een focus op de behoeften van de gezondheidszorgsector, biedt Longus een scala aan UF systemen, aangedreven door cutting-edge membraantechnologie. Onze oplossingen zijn aangepast aan de specifieke vereisten van zorginstellingen, inclusief een reeks van PVDF-membranen met poriegroottes van 0,01 tot 0,02 μm, garanderend dat onze klanten in de gezondheidszorg toegang hebben tot de hoogste kwaliteit in waterzuivering.

Ultrafiltratie: Onmisbaar voor Zorg en Welzijn

In de gezondheidszorg, waar de kwaliteit van water direct impact heeft op de patiëntenzorg, is ultrafiltratie onmisbaar. Het voldoet aan de Nederlandse normen voor drinkwaterveiligheid, waarbij systemen voor legionellapreventie moeten beschikken over een KIWA-certificering. Longus’ filteroplossingen, waaronder de Pura, Cito en OBS series, voldoen aan deze strenge eisen, ondersteunend aan de missie om zorginstellingen en ziekenhuizen te voorzien van veilig en zuiver water.

21-10004W1

Filter replacement protocol

Manual

Downloaden (78.47k)
Layer 1

Reductie van bacteriën: >Log 8 (99,999999%)

Voor gebruik bij een legionellabesmetting

Easy Clean Nozzles

Filter met hoge capaciteit

Eenvoudige installatie en onderhoud

5

Zeer snel uitwisselbare filters (5 seconden)