Magna Pro - Medical

Magna Pro - Medical

Longus - Magna Pro Medical Legionella veilige handdouche

CITO MEDICAL FILTER INSIDE

  • Levensduur 3 maanden
  • Antikalk nozzles
  • Speciale techniek voor krachtige stralen 
  • Terugstroombeveiliging direct in het filter om kruisbesmetting bij verwisseling tegen te gaan
  • Filter met hoge capaciteit 
  • Toepasbaar op standaard doucheslang (1/2 duims)
  • Dual-Function functie die het mogelijk maakt om met of zonder filters te werken. Dit biedt een ongeëvenaarde flexibiliteit in het gebruik, waardoor filters snel en naadloos kunnen worden geïnstalleerd als reactie op eventuele risico’s voor de waterveiligheid.
Milieubewuste keuze

Door geen wegwerp Legionella handdouche te kiezen maar voor een Longus dual funtie douchekop te gebruiken zult u een juiste milieubewuste en goedkope keuze maken!
chevron_left chevron_right

Risico's vermijden, zelfstandige klinieken beschermen

In zorginstellingen kan het op veel plekken snel gebeuren dat er vanuit allerlei bronnen kiemen worden binnengebracht. Deze kiemen (ook wel biofilm genoemd) nestelen zich in drinkwaterleidingen en kunnen via stromend water een gevaar gaan vormen. De kiemen worden gedragen door opstijgende aerosolen. Dit kan bij het handen wassen, kraan openzetten of douchen in de lucht terechtkomen. Zo kunnen ze een gevaar vormen voor patiënten of medewerkers.

De Magna Pro Medical is een handdouche speciaal gericht voor de (medische) zorginstellingen. Door de speciale dual-funtie techniek is deze te gebruiken met of zonder filtratie. Door de kostenbesparende techniek is de handdouche direct inzetbaar bij eventuele calamiteiten. Nog een voordeel is dat de Magna Pro Medical standaard geleverd wordt met een waterbespaarder van 8 l/m voor een efficiënte en besparende werking.21-10002W

Filter replacement protocol

Manual

Downloaden (78.47k)
Layer 1

Reductie van bacteriën: >Log 8 (99,999999%)

Voor gebruik bij een legionellabesmetting

Easy Clean Nozzles

Filter met hoge capaciteit

Eenvoudige installatie en onderhoud

5

Zeer snel uitwisselbare filters (5 seconden)